slide show


Träningstävlingen med Zafir 70 cm

Publicerat 2012-09-30 21:28:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Vad ska man säga, jag börjar från när vi skulle gå in i ridhuset. Vi stod utanför ridhuset och trampade, vi blev insläppta. Sen visade det sig att vi skulle rida fram i lilla ridhuset för det var ganska många som skulle hoppa 70 cm. Så vi fick rida fram i lilla ridhuset men det gick väl okej. Tur att Cheer Guy och Josefin och en annan tjej som red Sprite var där inne! 
Sen blev vi insläppta i stora ridhuset och red fram lite till där. När vi galopperade där inne så fick Zafir typ värsta "dampgrejen", så han började typ låta lite random också bockade han... Suck. Men jag höll mig kvar!!! :DD
Hahha tur det. Men jag blev lite rädd då men hon som höll i det hjälpte mig lite på volten i trav och galopp och sen fick jag bukt på latmasken! XD
Framhoppningen gick super! Och ja, för mig gick det såhär:
 
TRYCK PÅ BILDEN SÅ SER NI VIDEON!! :DD
 
Failar lite på hinder 4, lägger en volt innan hinder 5 för kom verkligen in Fel på det... Och, hahah mamma gjorde sitt bästa med filmningen!!
 
Har försökt fixa musik till videon fela kvällen, men lyckas inte :( Så fick ta denna låt som var den ända med något inslag av "ridtakt" iallfall... Så det fick bli den här låten... 
 
Kommentera inget taskigt snälla ni! Jag är nöjd över min insatts, jag stod upp i sadeln på varje hinder, klarade banan utan att ramla av eller riva. Red en volt innan hinder 5, men det var av en anledning. Kom in fel, det var mitt fel. Men som tränaren sa, vad gör det? Du klarade ju dig bra igenom!
 
Så trött och törstig nu! Godnatt på er!
 
/Alva

Sparar filmen

Publicerat 2012-09-30 21:11:47 | i kategori | 0 kommentarer


Funkar det inte nu, så srry... Men då blir det ingen film... Har hållit på i typ 2 timmar nu och det funkar ju seriöst aldrig... :/
 
 
/Alva

Rekord!

Publicerat 2012-09-30 20:30:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Igår hade vi bloggrekord i unika! Hoppas ni nya läsare eller ni som börjat läsa våran blogg oftare stannar och klickar in lika mycket som idag! :) Egentligen så tycker inte jag att statistiken spelar så stor roll, huvudsaken med den här bloggen (för mig) för att jag ska stanna här är att både jag och Emmie uppdaterar ganska ofta och har några läsare, 3 läsare och fine, jag kan vara nöjd! Bara någon mer än än själv läser bloggen och uppskattar den lite ialfl så vill jag vara kvar på den här bloggen!
  
 
/Alva

Försöker fixa

Publicerat 2012-09-30 20:18:36 | i kategori | 0 kommentarer


Försöker fixa med videon från träningstävlingen idag, räkna inte med att jag kommer kunna fixa den.. Det går uselt, heheh :3
 
 
/Alva

En läsare

Publicerat 2012-09-30 17:04:00 | i kategori | 0 kommentarer


Nämner inga namn eller någonting men vi har fått en riktigt tråkig kommentar.
Tycker det är riktigt tråkig stil av den människan, snälla du, okej, vi förstår hur du tänker..
Men lägg inte din illska på att skriva en nertryckande kommentar.
 
Thure hade inspänning på sista bilden för att hon hade ridit ut. Och Emmie tycker att hon och Thure verkligen har utväcklats sen hon började rida honom. Du som kommenterade, var inte såg feg och inte änns kunna ge ut ditt namn. Man ska stå för det man gör och skriver. Så ska du kommentera, skriv ditt namn och tänk efter lite, känns det verkligen nödvändigt att kommentera så?
 
Vi hoppas verkligen att du som skrev den där ska känna dig dum, faktiskt. Emmie är ledsen nu. Vi skulle vara Väldigt väldigt tacksam om du kunde kommentera/mejla med namn och be om ursäkt, ORDENKLIGT.
Förstör inte andras självförtroende.
 
/Emmie och alva

Vaken:)

Publicerat 2012-09-30 09:31:44 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Hade alarmet på 9:00, kände mig faktiskt lite lagom trött när det rinde! Låg kvar i sängen en litens stund och sen gick jag upp och satte mig vid datorn.. :P
Känner mig på bättre humör nu och lite mer taggad, fast egentligen inte så taggad just nu. Mer liksom: "Ja, träningstävlingen idag då..^^" Är ju självklart glad och det ska bli kul men känner mig liksom inte såhär:
"AAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! TAGGA, TAAGGGA, TAAAAGGGAAAA!!!".... ;)
 
Men det ska bli kul idag! Det ska det..! Tänkte gå ner strax och  vara social med resten av familjen och mormor! 
 
Änsålänge är jag ialfl extra glad över att hittils så ska ingen mer ha Zafir på träningstävlingen enligt deras hemsida! Så hoppas att jag blir det ända! För då får ju liksom jag fixa honom innan!!! Känner att jag gäärna vill det..!!
 
 
Det kommer nog tyvärr inte kunna bli några bilder för pappa ska inte följa med och det finns nog ingen annan som vill/kan fota mig... :/ Men mamma kanske kan filma!!! Hoppas det, hon är inte så bra på att filma men jag kan visa henne lite och försöka säga åt henne att filma okej ialfl! Hheheh, när jag filmade Maja & Sonic och Ella & Bronco på deras tävling var det ju riktigt fail... Heheh! Men om jag följer med dem fler gånger och ska filma så SKA jag göra det bättre! :P:D
 
/Alva

Godnatt

Publicerat 2012-09-29 23:23:37 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Äntligen! Känner nu att jag börjar bli lite trött iallfall... Tänkte börja fixa mig och gå och lägga mig.
Fortfarande på ganska dåligt humör... Har verkligen haft en trååkig kväll... Men imorgon blir det nog en bättre dag hoppas jag! ;-)
 
Godnatt på er... Imorn är det en ny dag, en bättre dag... 
 
/Alva

Nothing to do, nothing to say...

Publicerat 2012-09-29 20:11:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Har typ inget o göra så sitter på mitt rum och äter lite choklad, heheh.. :3
Tänkte kolla om min tvätt har torkat sen, och om den är torr lägga fram lite grejer i ridsaker-rummet i källaren och så! Venne... Känns som att det blev världens KRASCH det där med att vara taggad till imorgon..
Känns verkligen som att jag är ensam.. Åka dit själv, rida själv, fixa hästen själv, rida banan själv, sadla av och det själv. Åka hem själv. Det är ju faktiskt lite så det är, ridningen är ju oftast en väldigt inividuell sport.
Men älskar att jag får hålla på med hästsar och rida 3 dagar i veckan som jag faktiskt gör. Tror faktiskt inte att jag hade funnits kvar här på jorden om jag inte red. Låter jättedeppigt, veet.. Men skulle verkligen inte ha något liv då, inget jag gillar. Har jag inget att se fram emot och inget intresse, så betyder det världens undergång för mig.
Ni fattar? Men ska självklart vara med på träningstävlingen ändå. Bara det att jag just nu är deppig som f*n...
Menmen, blir säkert på bättre humör senare.;-)  Hoppas det. Eller ja, självklart att jag ska bli på bättre humör sen, men inte just nu tror jag, lite senare... ^^ Kommer nog som det verkar i nuläget bara lägga 110% på mig själv imorgon och hur det ska gå för mig. Göra allting SJÄLV. Men så får det bli, det blir nog bra.
Venne, men känner mig forever alone och dissad. :( Vet inte varför... Men känns bara som om någon har övergivit mig............. Det ända som verkligen gör mig GLAD just nu är Zafir och att han finns ♥ En så himla underbar kille.. Imorgon ska vi göra det, komma RUNT banan, sen hur det ser ut eller hur det går får bli som det blir, jag ska Rida och klara mig igenom den. Utan att faila helt totalt! Men det får vi ikke göra, jag vet att vi KAN klara det...
 
Srry för att inlägget är så deppigt, men promise, bättre humör snart!! 
 
/Alva

Nysmörjt

Publicerat 2012-09-29 17:02:58 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Ni kan inte änns ana hur skitiga mina jodphurs var innan jag tvättade och smörjde dem, säger bara:
"Aldrig mer!" Hahah.. Sådär leriga ska mina jodphurs aldrig få bli! Måste börja prioritera och fixa dem oftare! Så dem hålls rena och smörjda! ;-) Aja, fickk tillslut bukt på dem! Tvättade dem i badkaret på nedervåningen som vi aldrig badar i utan mest gör, ah, sånna leriga och skitiga grejer som jag gjorde nu!
Använde en diskborste och lite vatten för att få bort det värsta, sen en trasa och lite med en svamp! Sen fick dem torka i typ en timme eller något, sen smörjde jag dem! ;-)
 
Så nu är dem ialfl ganska rena och gränsande! Chapsen var egentligen inte så smutsiga, men dem behövde också smörjas! Så körde en omgång på dem med! Är ändå relativt nöjd med resultatet, helt okej rent blev det iallfall!!
 
 
(Heheh, i jodphursen ser ni kanske lite typ spån och sånt, men det går seriöst inte att få ut det! Så det får va så, och jag har inga större problem med det!)
 

Har fortfarande inte börjar flytta in kläder i garderoben, tänkte vänta tills jag känner att det är dags :S, lite lat jag vet, men ska göra det idag iallafall! :P
 
 
/Alva

Garderoben fixad!

Publicerat 2012-09-29 15:03:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Pappa har satt upp garderoben nu! Rummet är ju klart nu!! Bara det att vi kanske ska köpa en hylla och sätta upp på väggen och lite andra "smågrejer", annars är ju alla möbler uppe nu!! :D
 
Nu tänkte jag tvätta mina ridskor, plugga, datooor, flytta in alla kläder i garderoben och smörja ridskorna och chapsen!
 
Btw: mormor är här "ända" från Värmland, hahah! Kul och träffa henne ibland! Hon är här tills på måndag! :)
Men hon hängde precis med mamma till syrrans ridning! Jag kunde inte följa med för måste ju plugga och det! 
 
/Alva

New in from Vero moda

Publicerat 2012-09-29 13:30:00 | i kategori Alva | 1 kommentarer


Har velat ha den här "blusen" ett tag nu! Tycker den är så fin! ;-) Var ju och kollade i butiker med mamma & syrran, och mamma var så snäll och betala den! 
 
159.90 kr från Vero moda, leopardmönstrad blus! My style! :)
 

Vet inte om ni har märkt det men jag är väldigt förtjust i djurmönster, kanske inte alla djurmönster som finns liksom men gillar leopard och typ crocodilskin! ;-) Tycker det känns coolt och lite speciellt, men ändå inte för galet.
 
Tack mami 
 
 
/Alva

Kolla butiker med mamma och syrran

Publicerat 2012-09-29 11:09:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


 
/Alva

New day, new opportunities!

Publicerat 2012-09-29 10:01:00 | i kategori Emmie | 0 kommentarer


Vi gick upp typ 9:30 idag, lagom tid att gå upp kände vi! Ah, no more to say?? :P
 
 
/Emmie & Alva

Finally done!

Publicerat 2012-09-29 00:08:25 | i kategori | 0 kommentarer


Äntligen är designen klar! Så vi har jobbat och slitit med det här, hela kvällen.. :S
Känner oss faktiskt väldigt nöjda, en basic stilren design, that's it. Känns toppen! For reaal!
Nu kan vi sova gott, glada och nöjda! Änsålänge känner vi ingen träningsverk i över huvudtaget från orienteringsdagen! :D Sov gott nu på er!
 
Imorn är det en ny dag, Alva ska putsa och smörja inför träningstävlingen (ridskor, chaps och tvätta ridbyxor mm.) och jag ska kanske åka och köpa batteri till en systemkamera!
 
 
/Emmie & Alva
 

Kolla ponnyn

Publicerat 2012-09-28 20:56:13 | i kategori Ridning och hästar | 0 kommentarer


Seriöst, inser verkligen hur jag älskar denna ponny, så sjukt fin. Mitt allt! 
Kolla ponnyns teknik, ser ut som han tar 130 cm hur lätt som helst... Undrar hur långt han hade kunnat komma om han hade fått ge sitt på tävlingsbanorna... Zafir har typ blivit inriden av ridskolan, hans liv har bara varit på ridskolan, känns på ett sätt synd. Han skulle nog kunnat ge så mycket om han hade varit privatägd med en ryttare som visste vad han ville 
Zafir är 8 år, han är en helt underbar ponny. Vacker, Underbar, Duktig som fan. Shit, älskar ponnyn ♥ 
Önska han var min 
 
Kolla skärmklipp från videon, tekniken... Han slukar fan hindret. VACKER.
 
 
  
 
Ska njuta av varenda sekund på din rygg på Söndag, vi ska göra det. Vi ska ta oss runt, vi klarar det ♥
 
 
/Alva

Jobbar påt

Publicerat 2012-09-28 18:05:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Håller på och fixar med designen! Lyckades äntligen få in headerbilden, men bilden som är nu är för liten!
Och lite failad! Vi tänkte fixa en ny headerbild! 
 
Såhär ser det ju ut just nu:
 
 
/Alva

Alva - Zafir

Publicerat 2012-09-28 17:40:33 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Weeeihooh! Jag önskade ju 1. Sprite
                                         2. Zafir
                                         3. Trocadero
 
Till träningstävlingen på Söndag, fick reda på vilken ponny jag ska tävla med! Jag ska ha Zafir! 
Känns faktsikt jättebra, har ju varit med på en pay and jump och en träningstävling i hoppning förut, och båda gångerna haft Zafir, Zafir är en helt underbar ponny. Han har typ bästa hopptekniken av alla ridskolans ponnier!
 
En riktigt duuktig kille!! Men han är lite seg, men är man bestämd bara så kan man få fart på honom! Jag har aldrig sett honom riva ett hinder, men jag har sett honom 2 stanna två gånger.
En gång på framhoppningen förra träningstävlingen, men det vara bara sååå mitt fel! Kom in i fel galopp, dålig väg och helt i urbalans, Zafir stannade mjuukt!
 
Och den andra gången var med Malin för jättelänge sen, vi var ju typ nybörjare och det var en stuts och Zafir stannade typ på det sista hindret i stutsen! Men han är verkligen en underbar ponny i hoppningen!
Klicka på youtube-klippet för att se det, kolla fina ponnyn ♥ Film av Malin:
 
 
Finis Zafir!! Fotografen lyckades fånga ögonblicket när Zafir "stannade" på framhoppningen förra träningstävligen!:
(Texten Squiz images är för att man liksom inte har "köpt" bilden om ni fattar!)
 
Heheh, fail av mig, menmen... ;-)
 
Målet med träningstävligen 70 cm på söndag med Zafir är att jag ska komma runt banan iallafall! Och att inte rida fel väg... xP
Men såklart, ska ju försöka nolla rundan, men det är inget jag kan räkna med....
Klara, färdiga KÖÖÖR!
 
 
Hoppas på bilder eller film, eller kanske både och!? Men har fortfarande inte hittat någon som kan filma, så får se hur det blir med filmen! 
 
 
Josefin ska ha Cheer Guy 70 cm & Malin ska ha Midnight 60 cm! Tror det kommer gå toppen för underbaraste vännerna! (Emmie, känn dig inte mobbad, du är också underbaraste vännen! Hahah)
 
Är såå taggad! 
 
/Alva
 

tankar, skriver feeetttt

Publicerat 2012-09-28 17:16:03 | i kategori Emmie | 0 kommentarer


/Emmie

Hemma hos Alva.

Publicerat 2012-09-28 17:11:00 | i kategori Emmie | 0 kommentarer


Japp sitter och typ geakar datorerna :D haha
 
Var ju på Velamsund idag och hade oriegentering (stavnig) och skulle typ hyållt på med något vindskydd och nått annat men typ alla elever börja protostera så vi fick typ gå hem, haha LOL. Eleverna mot lärarna :D
 
Nej men hade typ en bra dag förutom att det typ var kaos när vi var påväg hem, haha men det var iallafall mysigt :D
 
 
Bild efter uteritten, då det inte gick att galoppera ute för det var för blött och halt så vi fick gå in på bannan, men det gick finfint! likelikelikelikelikelikelikelike(Y)
 
 
/Emmie

Designen på G

Publicerat 2012-09-28 16:36:07 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Vi håller på och ska fixa ny design nu, det skaa göras idag! Ikväll ska ni ha en ny design!
Med en okej header!! Jobba jobba jobba...
 
/Alva

Äntligen lite tid

Publicerat 2012-09-28 15:36:14 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Ojojoj... Vad ska jag säga? Fullt upp den här veckan alltså! Tänkte berätta lite kort om dem senaste dagarna:
 
Ridningen i onsdags: 
Red plutten Pia-Lotta!! Kul att få rida en liten B-ponny, är alldeles för lång, men väger ju inte så mycket och det är väl upp till min ridlärare att avgöra det! ;-) Det gick rätt bra och vi tränade på framdelsvändningar! Pia lyssnade väl bra och gick som jag bad henne om, bättre efter att vi kommit igång! Ganska mycket skritt det här ridpasset för det är nytt underlag i lilla ridhuset! :) Men om ungefär kanske 1-3 veckor så kommer underlaget "ha lagt sig", så att vi kan börja hoppa!!! :D
 
Ridningen i torsdags:
Vi (jag & Josefin) hade planerat att rida ut! Men Sonic & Bronco var jätteleriga! :( Så vi stod och borstade och fixade ganska länge, vi fick spola av dem lite och ha oss... Så innan vi hade sadlat såg vi att solen började gå ner... Så när vi satt upp utanför stallet så var det mörkt ute! Så vi red till ridhuset för på utebanan så var det väldigt blött och så... Vi tog verkligen jääättelång tid på oss att fixa hästarna så vi hann bara rida i typ 40 minuter!! :( Men det gick bra och både jag och Josefin testade lite framdelsvändningar som vi hade gjort på ridskolan i onsdags! Det gick väl bra och Sonic var ju duktig ändå! Men han var ganska seg! Menmen, nästa vecka mådag så bara måste vi försöka komma ut på en uteritt!!! 
 
Sen hade vi kvällsfodring i stallet och det var jättekul hahah! xD Det gick bra!! Kom hem vid 10-tiden!
Sen idag så hade vi orienteringsdag och det gick faktiskt jättebra!! Gjorde två kartor med sammanlagt kanske jag tog 12 kontroller! Nöjd med min dagens insats på orienteringen! Klarade lika mycket som killarna i 8:an så *Nöjd* xD 
 
Inga bilder att bjuda på alls... Känner att inlägg där jag skriver "vad som har hänt" är såååå tråkiga...
 
Sitter just nu hemma och väntar på att Emmie ska komma..!
 
 
/Alva

Taggad för Träningstävlingen!!

Publicerat 2012-09-28 12:40:00 | i kategori Alva | 2 kommentarer


Åååh.... Är såå taggad för träningstävlingen på Söndag! Ingen aning om det bara är clear round eller om det är med tid också, hahah, känner att jag inte vet så mycket om den!! 3: Men aja, har anmält mig, vet tiden och önskat ponnier, det är väl allt jag behöver veta ialfl, jag rider väl mitt bästa och hoppas att det går bra! :)
 
Hahah, känner att jag typ skriver om den hela tiden, men det är liksom det jag tänker på mycket just nu! Har ju bara varit med på en Pay and jump och en träningstävling förut, så jag är väldigt nybörjare inom den kretsen! ;-)
Men jag hoppas att det går bra, målet är att jag ska komma runt den och att jag ändå ska vara nöjd, sattsa på felfritt är ju såklart att jag vill göra, men man måste vara berädd på att ta vinst som förlust!
 
 
Känns verkligen som att jag är redo för den här! Var ju liksom ett halvår sedan sist! WEEI! xPP
Känner verkligen att det är hoppning jag brinner för, dressyr känns mest bara tråkigt ibland, hahah... 
Hoppning är action... Yeey.... Vet, måste rida dressyr för att hoppa, och det gör jag ju! ;-)
 
 
/Alva

Godnatt

Publicerat 2012-09-27 22:32:00 | i kategori | 0 kommentarer
Maten i mikron

Publicerat 2012-09-27 18:01:32 | i kategori | 0 kommentarer
Väntar på bussen

Publicerat 2012-09-27 16:17:21 | i kategori | 0 kommentarer


Hemma på lunchen

Publicerat 2012-09-27 10:50:12 | i kategori | 0 kommentarer
Framme i stallet

Publicerat 2012-09-26 15:18:31 | i kategori | 0 kommentarer


Skönaste schemat idag..

Publicerat 2012-09-26 09:05:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Kolla schemat idag liksom, spanska, svenska och bild, och lång lunchrast! LIKE this day... :3
 
Taggar till ridskolan sen idag! ;)
 
/Alva

Tagga skolan

Publicerat 2012-09-26 08:22:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Dagens look:
Topp Gina 99 kr
Kofta Hollister 380 kr
Jeans Hollister 500 kr
Gummistövlar Hunter 1250 kr
+ parfym escada
/Alva

Garderoben uppe

Publicerat 2012-09-25 22:36:25 | i kategori | 0 kommentarer
rummet är nästan klart nu! :D Bara inredningen till garderoben och dörrarna! Sen är det klart! Godnatt på er! Trött nu! /Alva

21-22:00

Publicerat 2012-09-25 20:00:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Den tiden ägnar jag framför tv:n, för missa Svenska hollywood fruar får man ju iinte göra!!
Titta på tv3, det börjar om 1 timme! :D
 
Hahah, hittade en lite rolig bild på google: 
 
/Alva

Hjälper till med middagen

Publicerat 2012-09-25 18:34:55 | i kategori | 0 kommentarer
Finished my homework

Publicerat 2012-09-25 17:30:00 | i kategori Alva | 1 kommentarer


Så skönt! Pluggat i typ 50 minuter, men hann ändå väldigt mycket! Idag kändes det verkligen lätt med pluggandet, ändå tre grejer och det känns som att jag har rätt bra koll på det! ;-)
 
/Alva

Pluggar

Publicerat 2012-09-25 16:50:00 | i kategori | 0 kommentarer
5 dagar kvar!

Publicerat 2012-09-25 13:45:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Åh! 5 dagar kvar till träningstävlingen i stallet! Taggad? OM!!?!!
Vet att jag visat den här bilden typ 10 gånger, men har inga fler bilder... 
 
Hoppas att någon kan filma rundan på söndag? Syrran har en bra filmkamera, men heheh, sist hon skulle filma mig var på Taffsnäs-avslutningen i sommras, och alltså, hon diggade med kameran till musiken så det blev väl lite fail... ://
 
Men hoppas verkligen på en film!! ;-) Och förra gången så var det också en fotograf där och tog bilder som man kan köpa! :D Hoppas han är med igen!!
 
/Alva

LF - Lärar fritt

Publicerat 2012-09-25 12:50:49 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Hahahah.. Vikarie på SO:n och vi har typ låst ute henne! Hahahah... Busig klass!! Hoppas hon inte har med nycklarna... NO... Nu kom hon in också! Hon verkar fett skum alltså ho  bah:
 
"Ni måste vara tysta, ni kan ta livet av varann men ni måste vara tysta", hahah! Random.
Hon verkar fett skön ju! Hon heter Daniella tydligen! Ska ha svenska och science sen, fyy vad svenska har blivit tråkigt senaste tiden, tråkiga och väldigt onödiga läxor och läraren har blivit negg... 
 
ÅÅh vad jag gillar den här vikarien, skön alltså...^^ ME LIIKE!!
 

Srry för tråkigt inlägg utan bild... ://
 
/Alva

over and out...

Publicerat 2012-09-25 12:50:32 | i kategori | 0 kommentarer


jepp sitter i skolan men är typ het slut...
ska rida idag, kör nog lite hoppnong, öva på ansats och balans... :) woop woop
 
IMG_9800.jpg
 
/Emmie

Pallar inte Tisdag

Publicerat 2012-09-25 08:45:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Åh... Jag känner mig bara såå trött på den här dagen, egentligen har det nu precis börjat, men det känns bara som att det kommer att bli en tråkigt dag.. Slutar 15:40 så det gör ju inte heller dagen bättre... ://
 
Hoppas att man får ha soft lektioner iallafall... Sitter på bussen påväg till skolan just nu... 
 
 
/Alva

Bad hair day

Publicerat 2012-09-25 08:27:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


 
Dagens look:
Tröja Gina 199kr
Jeans Crocker 500kr
Parfym DKNY och håret uppsatt i en slarvig fläta, har bad hair day, så håret är totalt kaos.... 
 
 
Aja, måste tagga nu, brb...^^
 
/Alva

Goodnight monday

Publicerat 2012-09-24 22:41:12 | i kategori | 0 kommentarer
Ändringar i schemat

Publicerat 2012-09-24 22:04:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Men herregud, hur ska de ha det! :@ Först ändrar dem schemat så vi slutar senare på måndagar, det gjorde dem först typ i fredags, sen ändrade dem tillbaka schemat igårkväll, sen ändrade dem tillbaka det idag igen!
 
 
Blir faktiskt lite irriterad, har ändrat nu så vi slutar...
Måndag: 9:10-15:45
Tisdag: 9:00-15:40
Onsdag: 910-13:45, endast 3 lektioner. Seriöst, hade hellre haft kortare lunchrast där alltså och slutat tidigare på måndagar...
Torsdag: 8:20-16:00
Fredag: 9:00-13:55
 
Hatar mitt schma, fyy..... 
Hoppas att jag får mer info om schemat på mentorstiden imorgon, fattar nada av detta... Fy på min skola nu alltså.. :@@
 
Aja, godnatt på er! Ska gå och lägga mig i mitt ryrenoverade rum nu! Bara garderoben kvar nu! *LIKE!*
 
/Alva

Ridpasset idag

Publicerat 2012-09-24 21:24:08 | i kategori Alva | 1 kommentarer


Tänkte berätta lite om ridpasset idag:
 
Slutade ju skolan 14:50, åkte först hem till Josefin, sen åkte vi med bussen tillsammans, bussen var nästan en kvart sen så vi höll på och missa bussen vi skulle byta till! Så vi fick be busschaffuören att vänta på den bussen vi skulle byta till! Vi hann den, som tuur! Hade inte precis tänkt vänta 50 minuter tills nästa buss till stallet går!! ;-)
 
Vi red dressyr på banan och det gick helt okej. Sonic var faktiskt lite seg idag... Övade på skänkelvikningar, lite öppna och sluta, tempoväxlingar i trav och galopp, halter och så...! Skönt för vi red ensamma på banan hela ridpasset typ, eller ja en ponny som heter Dirk kom in mot slutet! Han stod förut på det stallet som jag var medryttare till Vilgot och Buster på! Men Dirk har typ flyttat till det stallet Sonic står på! :D Hahah, tycker den dära ponnyn Dirk är så hiiimla gullig!!! En såå sööööt flugskimmel, hahah, drömponny! xD
 
Men Sonic var ändå duktig, det kan ju inte gå hur bra som helst varje gång man rider heller! Alltså det gick inte dåligt, men det gick liksom inte "Jättebra, wooow" om ni fattar! ;-) Naw! Gillar Sonic! En så söt och fiin kille! :D
 
 
Hahah, *blundar* på bilden... xP Aja, alla bilder blir ju faktiskt inte så perfekta med liksom min mobilkamera alla gånger direkt... ;-)
 
 
Typ det jag hade och skriva nu då..?? :3
 
/Alva

Blooper

Publicerat 2012-09-24 20:17:48 | i kategori | 0 kommentarer


Josefin skulle försöka filma lite när jag red... Hahah, det var för mörkt så det blev aldrig någon bra video, men ni får den här, för rolighetens skull!

Svenska lektion

Publicerat 2012-09-24 12:49:13 | i kategori | 0 kommentarer


Sitter på svenska lektion nu dåå... Sen Engelska lektion, ska förmodligen kolla sista filmbiten av Mean Girls! Slutar skolan 14:50 och då åker jag och Josefin till stallet! Tänkte försöka göra ett inlägg i stallet, men det beror på om blogg.se/ appen funkar..
 
 
/Alva

Sova nu

Publicerat 2012-09-23 22:33:15 | i kategori | 0 kommentarer
Sämsta dagen i mitt liv

Publicerat 2012-09-23 21:19:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Sitter och gråter just nu.. Sämsta dagen i mitt liv. Hela dagen har bara blivit så fel.. Känns som att jag skulle behöva vara utan min familj i någon vecka, sen komma tillbaka och få fortsätta som förr... Bara bråkar med dem 24/7, om typ allt. Mest med mamma, ialfl idag... Idag har pappa varit schysst mot mig, mamma vet jag inte riktigt vilket humör hon har smittat ner mig med...
Jag vaknade glad hemma hos Malin, var glad och jätte posetiv inställning, allting skulle bli så kul! Sen helt plötsligt så vände allting efter en stund när jag kom hem. Hela dagen har verkligen pajat och kraschat totalt. Vet inte vad jag ska ta mig till. Vet inte vart jag ska gå, vad jag ska göra eller hur jag ska göra... Hjälp mig...
 
/Alva

Efterrätt

Publicerat 2012-09-23 20:40:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Mamma gjorde efterrätt idag, hade inget annat hemma än chokladpudding, och det duger ju alldeles utmärkt! 
 
/Alva

Bäddat med nya grejerna

Publicerat 2012-09-23 19:40:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Bäddat sängen med det nya påslakanet och överkastet! Pappa jobbar på skrivbordet, inte lätt med alla IKEA:s finuliga instruktioner! ;-)
 
/Alva

Up and down...

Publicerat 2012-09-23 18:17:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Srry för riktigt dålig uppdatering, men har haft helt fullt upp tills nu... Ojojoj vilken dag alltså, blandade känslor kan jag säga... Är sjukt glad för vi har varit på IKEA och köpt typ alla möbler! Pappa håller på och sätter upp skrivbordet nu, golvet som pappa oljade igår har redan torkat! Weei! Men det visade sig nu att skrivbordet har typ 50 steg att följa, ååååh... Typiskt IKEA!!! 
 
Sen så har jag fått höra en grej som kan förändra min framtid väldigt rejält om jag får säga det själv, känns helt ärligt hemskt. :( Världen gick allvarligt talat under när jag fick reda på det. Ingen ska dö, ingen ska skilja sig, ingen ska flytta. Kommer inte att berätta någonting på bloggen om det mina föräldrar berättade idag. Inte änns för mina vänner, som det ser ut just nu... Men har jag tur så kommer allting få bli som vanligt! Och det hoppas jag verkligen på... Annars dör jag, seriöst. Livet kommer stanna om det inträffar... :(
 

Kom hem från Malin vid 12 idag, sen vare städa nedervåningen i huset, äta lunch, IKEA, hem, fortsätta städa och ah, here I am... 
 

Önska jag kunde berätta det som jag fick reda på idag, men det kommer jag inte göra... För kan liksom inte göra det... Men om det händer, alltså shit, mitt liv kommer krascha totalt...
 
Egentligen kanske ingenting så allvarligt, men för mig så tror jag det kommer kännas som världens krasch, men somsagt, det lutar mot att ingen förändring sker! Och det handlar egentligen inte om familjen, utan mig....
 
 
/Alva

Påväg hem

Publicerat 2012-09-23 11:53:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Sitter på bussen påväg hem från Malin, hem och städa nu då... Sen IKEA.... Tror tyvärr inte att uppdateringen kommer bli nå vidare idag... 
(Bloggar från mobilen, big LIKE till när blogg.se 1 av seriöst 100 gånger man försöker blogga på deras app!)
/Alva

Spårat uur

Publicerat 2012-09-23 00:49:41 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Ojojoj... Nu har liksom "spidgraden" här i köket blivit lite väl maxad... "Pinkie promise" görs då och då utan att jag riktigt vet vad Malin lovar åt mig genom att ryckat till sig mitt lillfinger.. Hahah!
Catfights och hade precis en real catfight som slutade med BLOD hahah, mina naglar är vassare än vad man tror Malin, så gåre om man kommer nära min dator... ;-)
 
Pringelsen är slut och colan börjar minska... Hahah... Koffein i cola, så lite HYPE in here liksom....
 
HYPE BILDER:

AAAH sista bilden på mig när Malin typ dog och försvann under bordet så ah, bilden säger citatet:
"I have a dream..." 
 
Hahah, srry för ett lite halv galet inlägg, men liksom stämningen här är lite HYPE, så ah, är ingen lier som tänker försöka ta ikke hype bilder om jag är hype! >_<
 
Godnatt på er, måste tvätta scratschen från catfighten... TIGERS in the house... Hahah, sämsta humorn, men aja.. Our style then we are KOFFEIN-COKE-CHOCKADE..!
 

/Alva

Anmäld till träningstävling

Publicerat 2012-09-22 22:11:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Har anmält mig till träningstävlingen i stallet den 30 september nu och har fått svar att de tagit emot min ansökan om att vara med! Känns jättekul! Är verkligen Taggad! :D
Här ser ni en bild från förra Träningstävlingen jag var med på i vintras:
 
Hoppade 60 cm nu, har varit med på en pay and jump och en clear round, det är liksom allt... Vill få in rutin med att hoppa pay and jumper och Clear rounds, men funderar på och skaffa Grönt kort verkligen snart!

Även om jag tyvärr inte har någon ponny/häst jag kan tävla på så är ju Grönt kort alltid bra att ha liksom, då slipper man försöka ta den kursen när man väl är där och verkligen vill tävla!
 
Men kommer det någon riktig tävling i stallet snart så vill jag verkligen vara med! (Med ridskoleponnierna alltså)
Och om man tävlar på Klubben så behöver man ju inte heller grönt kort! :) Så det är ialfl tur! ;-)
 
Men nu är jag anmält att hoppa 70 cm, och det är något jag verkligen är redo för nu, känns så ialfl! Tänkte skriva ett inlägg om min hopprädsla sen, men kan bara säga att jag är så glad just nu, hopprädslan finns inte längre och det är tack vare en speciell! Okej, skratta ni och ni tycker det låter löjligt "Nu är jag redo för 70 cm" och ni tänker "wow redan blixten, hahahha", jag hoppade 95 cm idag med mina egna ben, en häst är bättre än mig så sure, jag har självförtoendet egentligen för att kunna hoppa 95 cm med en häst just nu, Ja, men jag tar allt i min takt! Hopprädslan är ju liksom äntligen borta, i typ 3,5 år har jag försökt trottsa den, därför vill jag inte stressa fram och hoppa högre än vad jag är redo för. Jag behöver öva mycket i hoppning för att kunna hoppa på så mycket högre nivå än vad jag är på nu.
 
Jag behöver öva en del mer på många saker inom hoppningen för att ligga på den nivån:
  • Balans
  • Vägar
  • Sitts, eftergift, avstånd mm.
  • Byta galopp över hinder
  • Självförtroende
  • Och rutin...
Underbart fina vännerna Josefin och Malin ska oxå va med,  kul att få göra det med dem fina! :)
 
Finis Jossan och "Porte" förra gången vi träningstävlade! 
Och finis Malin när hon rider Falco i sommras!:
Tur att man har fina vänner med samma intresse som en själv!
 
Jag har önskat Sprite/Zafir/Trocadero till träningstävlingen! Malin har önskat Midnight/Sprite/Zafir!
Malin & Midde är en sjukt fint ekipage tror jag! ;-)
 
Josefin har inte riktigt bestämt sig än, men sist jag pratade med henne så lutade det mot att hon skulle önska Cheer Guy/Portello/Zafir! Josefin & Cheer Guy ser jag rida på banan, och klara det galant! Samma med Josefin & Portello! ;-) Båda dem ponnysarna passar lika bra för den tjejen! ;-)
 
/Alva

Miranda as failryttare del 1

Publicerat 2012-09-22 19:26:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


I den här videon demonstrerar Miranda lite hur man rider, ja på hennes sätt. Mormor Astrid finns alltid till hands bakom kameran.

Roller:
Miranda - Alva
Astrid - Malin
Träis - "Trähästen med gear"

+ Hästen Silver och statister


/Alva

@ Maliins place

Publicerat 2012-09-22 18:09:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


 
 
/Alva

Hos Malin

Publicerat 2012-09-22 15:16:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Är hemma hos Malin nu! 
Brb..
 
/Alva

Bästa mami

Publicerat 2012-09-22 14:48:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


(Sne bild aja)
 
Fick dessa grejor av mamma i torsdags! Grejor till mitt rum!! 
Lykta som typ ser ut som en "London telefonkiosk", 149:- 
Skylt med ett lite roligt citat som jag tänkte sätta vid skrivbortdet sen när mitt rum är klart! :)
Pappa håller på och tapetsera för fullt! ME LIKE! Bästa papi oxå..!!
 
/Alva

Lördag, Saturday, Sábado

Publicerat 2012-09-22 09:55:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Jahapp, ny morgon, ny dag och nya tag! Somnade väl runt 1:20 igårkväll så det kanske blev lite senare än vad jag vore med tanke på att familjen går upp så tidigt och jag sover ju i vardagsrummet på övervåningen, så då när alla vaknar så tassas det runt lite här och där där uppe... Så tänkte inte riktigt på det så vaknade väl kanske runt halv 9? :( Så ja... Det kändes ju väldigt tråkigt för planen var ju liksom egentligen att sova ut idag..! Aja, nu blev det som det blev och då får jag väl försöka sova ut imorn! ;-)
 
 
/Alva

Sleeptime

Publicerat 2012-09-22 01:13:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


/Alva

Finally!

Publicerat 2012-09-22 00:04:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Bästa pappa har tapetserat mitt rum typ hela kvällen!! 3 väggar i typ grått och en vägg i osborne and littles krokodilskinstapet i typ vinröd färg! Älskar det nya rummet...
 
Inte den bästa bilden, men mobilkameran är som den är ibland! Känns som att jag kommer sova gott inatt!
På typ söndag kanske vi åker och köper möblerna, golvet ska pappa typ olja 2ggr imorgon, sen ska golvet "vila" i någon dag och sen åker möblerna in! Kommer bli sååå Nice och Alva style liksom...
 
Tänkte ha lite "inflyttningsminiparty" i rummet när det är klart! Bjuder några tjejor och checkar nya rummet!? :) Självklart kommer alla mina vänner få se och vara i nya rummet! Känns som att rummet är väldigt Jag! Tapeten är speciell, lite "wild'n free", och det känns ganska jag! ;-)
 
Själv har jag aldrig någonsin sett eller hört talas om någon som har en tapet som ser ut som krokodilskin? >_<
Tänkte lägga mig snart, blir probably sista inlägget för idag...
Goodnight sweethearts, wake up happy! 
 
 
/Alva

Flumskype med M

Publicerat 2012-09-21 21:09:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Heheh... No comments till att jag garvar, men Malin är ju söööt! Hahah fail för mig! xD
Lite flummig skype här vettni... Aja, jag blir ialfl glad när jag ser mig själv skratta på den hör bilden, hahah....
 
/Alva
 

Onsdag med Trocce + Igår

Publicerat 2012-09-21 20:15:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Onsdag Ridskolan: Hade vikarie men det var en bra vikarie! Men hon slår givetvis inte bästa ordinarie lärare Annelie! :) Red Trocadero, finisen! För typ 1,5 år sen var han verkligen mitt "ALLT" sen red jag ju honom förra onsdagen också, och då red vi på banan, och när vi värmde upp så var han jääkla fin... Seriöst, KÄSLAN där alltså...
Jag red bara som vanligt typ, försökte rida bra vägar, ha bra sitts, hade tummen rakt upp, liksom kantställda händer och sattsade inte på att han skulle gå "fint" utan Bara rida bra vägar, bra tempoväxlingar och övergångar.
I galoppen kände jag hur han liksom verkligen lyfte ryggen och hur man började kröka på nacken. först fattade jag inte vad ponnyn höll på med, "Ska du försöka ta åt dig tygeln, sänka huvudet och bocka elr?", fick helt plötsligt Massa beröm och jag fattade nada, sen efter en stund, i traven och i skritten så fortsatte han hålla den fina formen, jag satt bara där och försöke "hålla upp" honom liksom. Fick beröm verkligen och det kändes rätt amazing... Sen så skulle vi ju OFC hoppa så då var liksom den fina ponnyn på det sättet över, men han var fiiin i hoppningen! Men han var verkligen Igång där och lyfte på hovarna så fint... VACKRASTE... 
 
Kändes verkligen toppen... Hahah... Kändes som att han liksom ville att jag skulle börja älska honom som förr ♥ 
Och en sak kan jag säga och det är att jag verkligen Har börjat älska honom igen...♥ Litar på han älskliingen! Finis... Känns som att det finns något speciellt mellan oss... Okej, han är en ridskoleponny, han rids typ 2 gånger varje dag av olika personer varje vecka men på något vis så känns det som det finns något speciellt mellan mig och finiis Trocce... ♥ 
 
 
Den här onsdagen (i onsdags) när vi hade vikarie så red vi i ridhuset och hade lite markarbete och skänkelviktingar, först så var vi på gång och det gick ganska bra, men jag hade jätteont i huvuet och var verkligen Trött... Så efter en stund tappade jag fokus och allting blev totalt FAIL var helt "lost" när vi skulle göra skänkelvikningar så vikarien trodde typ att jag inte visste hur man gör skänkelvikningar.
Egentligen kanske jag vore ha sagt som det var, att jag bara var för trött för att rida... Menmen, det gick som det gick, Troccis var ju såklart duktig för att ha en så trött och okoncentrerad ryttare.... xD
 
 
Sen så är det en träningstävling i hoppning i stallet den 30:e sep. som jag ska anmäla mig till :)
Hade tänkt hoppa 70 cm på Sprite/Zafir eller Trocce! :D Tror det kommer bli riiktigt kul! 
 
 
 
 
Blev ett långt inlägg, skriver lite här på slutet också Kort om igår:
Jag och Josefin med Bronco red ut i typ 45 min igår, gick toppen faktiskt! Sonic var duktig och det känns verklige som att han hade "driv" i sig, en piggare kille än förut! Nu efter sommaren har jag faktiskt märkt att han har blivit lite latare, men nu känndes han verkigen som, Innan sommaren!
 
 
/Alva

Dinner time

Publicerat 2012-09-21 20:10:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Taco-time med familen nu då... (Heheh, hade inte lagt upp tallrikarna på bildenxD)
 
/Alva

Rensat

Publicerat 2012-09-21 18:45:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Har rensat lite FB vänner, känner lite att dem man är vän med på FB ska man kunna säga "Hej" till IRL liksom...
Annars har man ingenting i min lilla vänlista att göra... Hahah... Jag är ingen "Facebook status" så jag känner liksom inte något som helst behov av att ha 2000 vänner på facebook, klart att det finns dem som är vän med 2000 och faktiskt kan Känna typ alla. Men det är oftast att massa addar typ alla på hela skolan, typ en människa dem har sett en gång IRL?? En FB vän känns som att ingen verkar kunna uppfatta rätt, okej, alla i min vänlista på FB kasnke inte är riktigt "vänner", vissa är bekanta... Jag är vän med dem jag känner på något sätt, och som jag känner att jag har någon anledning att vara vän med... ;-)
 
Tog bort typ 20 stycken... Jag har inte så många vänner på FB, typ 280. Samma grej med Instagram, "Hur många followers har du?" så löjligt. Vad spelar det för roll. Vi är väl alla olika om hur många vänner vi har och hur många som vill följa en på insta, alltså vissa känner fler människor än andra och har fler followers, men bara för att man har 5 followers om man nu har det, så betyder ju det egentligen inte att man är "failad" och inte har några vänner? Man kanske har 3 vänner som verkligen är änns BÄSTA vänner och två andra typ random som vill följa än?
 
Sluta jämför varandra hur många likes man har, hur många vänner man har, hur många followers man har, hur många kommentarer man har, hur många händelser man har.. Allt sånt är bara såå B.
 
Dagens citat:

 
 
/Alva

Fredag/Friday/Viernes

Publicerat 2012-09-21 16:54:15 | i kategori | 0 kommentarer


Hahah, fredag skrivet på dem språk jag "kan", hahah, svenska såklaart, engelska och spanska...
Är seriöst sämst på spanska, kommer inte ihåg ett skit från 6:an, lite fail menmen... Hahah, kan lugnt säga att sommaren rensade hjärnan totaaalt....
 
Tänkte berätta lite om dagen:
Gick upp 7, gjorde allt det vanliga u know, äta frukost, byta om, fixa och trixa och näästan missa bussen xD
Hahah, alltid... Seriöst, sista minutrarna i hallen är kaaos för mig, tur att man bor typ 20 meter från busshållsplatsen xp
Första lektionen var Idrott, så kom ombytt till skolan! ;-) Började 9:00 btw...

 
Efter idrotten hade vi SO och Matte, sen hade vi seeen lunch... Typ 12:30... ZzzzZZz... Huungirg och lite halvt desperat går man in i matsalen och inser att lunchen inte skulle bli någe vidare... Aja, fanns potatis som var god ialfl.. ;-)
 
Sen hade vi en sista SEG NO lektion, seriööst, kändes som att lektionen Aldrig skulle ta slut...!
 
Efter skolan åkte jag med Emmie, Anosha och Linda till forum och typ "nolifeade" lite... Hahah... Jag hade inte med mig pengar så ingen shopping där direkt... Menmen, åkte hem sen och ah, "here I am"... :3
 
Känner att inlägget blev vääldigt tråkigt, roligare med bloggning med saker som händer liksom "live", menmen, kände att jag ville berätta om denhära fredagen... Inte för att det var nåågonting särskilt "interesting" menmeeen..
 
Aja, snart kommer orden, "menmeen" och "aja" aldrig sätta stopp, så avrundar inlägget nu! ;-)
 
/Alva

I'm back

Publicerat 2012-09-21 16:17:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Fyy på miig... Känns verkligen som att bloggningen har varit, USEL, eller ja, det känns inte som det för det ÄR den!  Om man checkar in på våran blogg och kollar runt lite så ser den döötrist ut... :/ Behöver Verkligen en ny design, för den är ju somsagt lite failad, och jag behöver börja blogga lite mer personligt igen! ;-)
På sista tiden har jag bara "slängt in" något inlägg hit och dit, inte pallat fota, inte pallat skriva hur det gick när jag red och blablabla... Men jag ska verkligen försöka och bli Bättre! Jag tänkte skriva ett inlägg om hur det har gått när jag red i Onsdags och igår! ;-)
 
 
Tänkte oxå skriva ett inlägg om hur dagen har varit och såå... 
Känns skönt att börja blogga igen, och ska verkligen försöka att hålla det i typ 2 veckor ialfl... Hahah! Höga mål vettni... 
 
/Alva
 
 
 

I only miss you when I´m breathing.

Publicerat 2012-09-19 12:18:00 | i kategori | 0 kommentarer


/Emmie

iPhone 10 & 20

Publicerat 2012-09-19 11:21:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Hahah, iPhone 5 har ju blivit längre, iPhone 10 och 20, har blivit ännu längre! xP Undrar hur framtiden kommer se ut?? xDD
 

 
 
 
/Alva

Schemat idag

Publicerat 2012-09-19 09:05:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


LUGNT skönaste dagen i veckan! 4 lektioner, 4 SOFT lektioner! ;-) Hiss till mitt schema på onsdagar!!
 
/Alva

Onsdag 19 september

Publicerat 2012-09-19 08:25:34 | i kategori Alva | 0 kommentarer
Daily look:
Linne Hollister ca 200 kr
Blus Hollister ca 400 kr
Jeans Gina som jag fått av Mandie! 
Parfym DKNY
och lite enkelt, bara mascara. Inget krångel, baasic! 
 
Känns som att det kommer att bli en bra dag idag! Kommit upp i tid, ätit bra frukost, fixat och trixat och tror jag klarar morgonen relativt stressfri! ;-)
 
Dagens citat (på svenska idag^^) 
 
Gå inte på någon annans väg, hitta din egen och följ den hela vägen♥
 

/Alva

Svenska hollywoodfruar

Publicerat 2012-09-18 20:29:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Är om en halvtimme! Ska bli kul! Hahah! Typ det ända programmet på tv som jag verkligen Tittar på och följer varje vecka!! xP
 
 
/Alva

Pluggat klart

Publicerat 2012-09-18 17:39:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Pluggat i typ 1,5 timme nu, såååååå skönt att få det klart kan jag säga! Finns nog ingen annan känsla som känns mer Frihet än när läxorna är klara! Matteläxa, 30 engelskaglosor & Spanska har jag pluggat...
Kanske inte låter så mycket alls, men heheh, jag tycker det!
Sen måste jag fortsätta med 14 sidor NO, så helt klart är det faktiskt inte!... :3 
 
Min spanska bok:
 
/Alva

FILM

Publicerat 2012-09-18 10:39:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Gaaah! Är fett med HAPPY! Ska kolla på film med bästa klassen på engelskan nu! BÄSTA LARS ENGELSKA LÄRARE! Gaaaah!!! Hahah, klassens jubeln när han berättade det! 
 
/Alva

Engelska näästa --->

Publicerat 2012-09-18 10:11:48 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Sitter på en bänk utanför Engelskan och heheh Emmie försöker prata med mig och jag lyssnar ju väldigt bra, hahah xD Men vi bestämde precis att vi kanske ska göra något kuul nästa Fredag! Jag, Emmie, Anosha och Linda!!
Fina vänner allihoop! ♥ :) Klicka på bilden på fina Anosha!
 
 
Klicka på Lindas bild också! 
 
Nu börjar lektionen! Men uppdaterar senare!
 
/Alva
 

Förlåt..

Publicerat 2012-09-17 19:24:18 | i kategori Emmie | 0 kommentarer


´Haha vet att det blev lite fel i förra inlägget typ stavfel och blev slavigt men hade brottom till lektion så hoppas att ni förstår!
 
Bjuder på en peddobild sålänge...
 
/Emmie

 

Morgondagens ridpass...

Publicerat 2012-09-17 14:32:00 | i kategori | 0 kommentarer


imorgon blir det ridning...
 
ska köra dressyr, ska öva galoppombyten tror jag!
 
ska visa min lilla övning
 
 
 
min vakra bild ni fattar!
 
/Emmie

Sista lektionen

Publicerat 2012-09-17 14:14:15 | i kategori | 0 kommentarer


Sitter på sista lektionen nudå, ja vad ska man säga... Hahah KAOOS!! Engelska med Lars, liksom ingen kan veta hur den lektionen ska sluta! ;PP
Menmen, det blir nog en rätt skön lektion..!! Sen drar jag med bussen till stallet med Jossan! Vädret var riktigt dåligt förut, men nu har det blivit bättre! BIG LIKE!
 
 
/Alva

skola...

Publicerat 2012-09-17 11:21:00 | i kategori | 0 kommentarer


sitter i skolan och tråkar... haha neä men det var skit nasty lunch... :/

aja that´s life
bjuder på en bild...

 
 
/Emmie

I skooolan

Publicerat 2012-09-17 11:20:54 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Sitter i skolan i kafeterian med bästa Linda, Anosha och Emmie!! ^^
Har haft Spanska, NO, lunch och mattelektion om 10 min...
Slutar typ 14:50, sen taggar man till Sonic & Bronco med Jossan!
 
Inte så bra uppdatering idag...:/
 
 
/Alva

Globen horse show

Publicerat 2012-09-16 20:58:08 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Håller på och kolla platser till Globen horse show som jag och Emmie ska gå på! Vi kommer att vara där på Lördag 1 december eller söndag 2 december, inte helt klart än hur det blir! Men vi ska gå ialfl!
 
Ses vi där? Ska ni gå?
 
 
/Alva

OHIO

Publicerat 2012-09-15 14:46:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


OHIO är en butik i stan, där jag köpte min union jack tröja:
En tröja jag är väldigt nöjd med, mysig och skön, liksom ett slappt plagg som känns praktiskt och bra!
Gick nu in på deras hemsida och såg andra lite coola plagg: (Klicka på bilderna!)
Stickad TröjaStickad Tröja
Stickad TröjaStickad Tröja
Stickade mysiga tröjor, men ändå rätt snygga liksom? ^^
 
Butiken har fler grejer om man åker till butiken än vad dem har ute på hemsidan! Jag tycker ialfl att butiken är värld att besöka, ni hittar den på: Sergelgatan 11 i Sthlm ;-)
 
Jag & Amanda var ju där, först trodde jag typ att det var en second hand butik, men det är det inte! Det känns faktsikt kul att testa lite nytt, inte bara jämt kolla runt i alla dem vanliga butikerna: Gina, H&M, Vero moda och de dära lite större kedjorna! Testa något nytt och ge det en chans! :)
 
 
http://ohiocenter.se/
 
/Alva

Stalltjänst del 1 Leda ut Pia-Lotta och Morran

Publicerat 2012-09-15 10:32:13 | i kategori | 0 kommentarer


Kommer försöka uppdatera med massa videobloggar idag xd
/Alva

Malin gillar....

Publicerat 2012-09-14 22:15:38 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Starstable på facebook, liiiite busted däär.... Xd
 
Hahahahhaahah... Awkward moment på skype för Malin när jag säger det.... Hahah... xD
Lite flummg skype här vettni! 
 
/Alva

Skype med Maliin

Publicerat 2012-09-14 22:03:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Sitter o skypear med Malin och taggar för imorn! Imorn har vi stalltjänst på gurra, jag, Josefin Malin och Rebecca ska ha stalltjänst tillsammans imorn, hahah! I våras hade vi oxå stalltjänst tsm och det var askul!^^
 
Naaww... Malin och Pialotta! Söööötast! xD
FB PB nuu!!
 
/Alva

Hoppningen igår

Publicerat 2012-09-14 17:29:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Tänkte berätta lite om igår eftersom att jag aldrig gjorde det då!
 
Vi la upp 2 vanliga rättuppstående hinder i en kombination på banan, började med och värma upp, och sen så kom jag på kombinationen i trav, först var det väldigt lågt, typ 30 cm, men det var för att vi skulle testa avstånden först!
Avstånden kändes rätt bra, vi längde dem lite för att Bronco behövde lite mer i galoppen och sen höjde vi liksom lite i taget allt eftersom ;-) Jag tycker att det gick väldigt bra bara det att Sonic och Bronco kanske inte var i det allra smidigaste laget nu efter sommaren så dem rev väl några gånger, men inte så mycket mer än att man fick sitta av och på några gånger! 
Som högst hoppade vi 70 cm på det ena hindret och på det andra typ 50 cm. Men sen la vi ner 50 hindret i kombinationen för efter att ha kommit på 70 cm någon gång så rev både Sonic & Bronco 50-hindret några gånger, så vi la ner det till en bom istället!
 
 
Jag känner mig väldigt nöjd och det var härligt när lyckades timea hindret perfekt så blev det ett rätt så härligt och friskt språng! Hade först tänkt att vi skulle filma varandra ju, men då är det ju ganska jobbigt för då måste man ju sitta av och på igen och så...
 
Ville liksom lägga 100% på ridningen, inte på att filma och fota, sorry.. :// Men kan ju försöka någon annan gång och se hur jag känner med det då! ;-)
 
70 cm som jag hoppade igår är faktiskt det högsta jag har hoppat med Sonic! Naw, gillar verkligen Sonic, känns jättebra att jag får vara medryttare till honom! 
 

 
/Alva

1,5 timme dator = ://

Publicerat 2012-09-14 16:11:15 | i kategori | 0 kommentarer


Sitter i soffan och softar, men har ont i huvet nu och är trööött.. Så ska nog ta en paus från datorn nu... :3
 
/Alva

iPhone 5

Publicerat 2012-09-14 14:37:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer
Finns ute nu, for real! Någonting jag absolut vill ha!
 
Vad tycker ni som iPhone 5? Svart/Vit? Själv så tycker jag nog att både svart och vitt är fint, har ju liksom inte sätt den IRL, bara på bilder liksom, men måste jag nog välja så är vitt rätt fräscht! :)
 
 
/Alva
 

Nugget time

Publicerat 2012-09-14 11:02:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Gaah! Idag äre nuggets tilll lunch i skolan, hahah, då blir man spidad vettni! ;-)
 
 
/Alva

Rasten..

Publicerat 2012-09-14 10:10:30 | i kategori | 0 kommentarer


På rast, typ sitter och lyssnar på musik och väntar på att dagen ska vah över... ;-)
 
Srry, men har ingen bra bild...
 
/Emmie

I skolan

Publicerat 2012-09-14 10:00:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Nu sitter man i skolan men kompisar o hare bra ♥ Hade idrott för en stund sen, blött som f*n men kom över 1 meter med gummistövlar xD (Var inte med egentligen för är ju förkyld så hade "intyg" och så..xd)
Hahah kanske inte låter så högt direkt dårå men mitt rekord är 110 cm i höjdhopp, men det var i våras...;-)
 
Har lyckats få en liten skoldator, dem andra har ofc mellanstora, jag har elitbook, dem har probook, fail för mig, hahah... Finns ingen webcam på elitbook datorerna här, men Emmie har ju ofc det... Hahah...Xd
 
(Taffsnäs avslutningen kaprilli)
 
 
Hahah, vad gör ni? Hahah Linda, brevi mej, verkar ju ha fett kul, hahah!! >_<
 
/Alva

Väntar på bussen

Publicerat 2012-09-14 08:39:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


... som verkar vara liten sen..? Ö 
 
/Alva

Fridayy

Publicerat 2012-09-14 08:31:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Idag är det fredag, LIKE! Skööönt! Förkyldningen känns helt borta!? :OO Så himla sköönt att bli av med den kan jag säga! ;-)
 
 
Kör på BASIC style idag, chinos, linne, kofta, dkny parfym och håret uppsatt i en bulle...
 
Bussen går om typ 5 min tagga tagga!
 
/Alva

15 min

Publicerat 2012-09-13 16:12:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Bussen till stallet går om en kvart! Josefin är redan där! ;-) 
 
Ingen bild att fixa just nu!
 
/Alva

Lindas blogg!

Publicerat 2012-09-13 15:54:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


REAAD it xD
 
LINDAS BLOGG
 
Btw, slutar typ nu! Har Sciens just nuu, ska plugga lite i skolan, sen åker jag till stallet! Kanske en ridfilm idag?^^
Hope so(;
 
/Emmie & Alva

Musik

Publicerat 2012-09-13 11:47:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Nu sitter man på musik lektion dåå... Ska tydligen börja med "Musikhistoria", hahah venne riktigt vad jag ska säga om det, typ "Palla??".... Hahah, alla typ kämpar med att komma in på sina datorer... Men min dator & jag är liksom feeett med kompisar, hahah xD 
 
Vill inte riskera o bli Busted på lektionen, känner att typ vi måste gottgöra oss, jag, Emmie, Anosha och Linda kom  20 min sent förra veckan, hahah, No comments till det failet. Xd 
 
Psst.. Won't to be BUSTED...
 
/Alva

@ school

Publicerat 2012-09-13 11:15:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Jahapp, då sitter man i skolan med underbara vänner: Emmie, Linda, & Anosha! Skulle göra en videoblogg från skolan, men det får bli senare, funkade inte så bra....
Om 3 min har vi Musik, sen idrott, spanska och Science... ZzzZ
 
Bloggen kommer inte splittras, känns... (y) Mer bloggning under dagarna nu när vi äntligen har fått våra skoldatorer! Känns toppen! <3
 
Idag ägnas eftermiddagen med Josefin i stallet, Sonic och Bronco:
 
 
/Alva

I´m BACK!

Publicerat 2012-09-13 11:06:00 | i kategori Emmie | 0 kommentarer


har fått skoldator så nu är jag igång igen och bloggen splittras INTE!

/Emmie

Believe in yourself

Publicerat 2012-09-11 13:09:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


En grej jag har tänkt på sista tiden är bloggare som inte verkar ha något "Jag", som inte alls verkar kunna köra sitt eget race och försöker vara några slags "wanna bees",  alla har vi något speciellt som gör just oss unika. Man måste våga tro på sig själv och lita på sig själv. Jag försöker inte bli någon annan, mitt mål med att blogga är inte att bli någon annan, mitt mål är isåfall att bli en egen individ som bara jag är. Att ha någon att se upp till är en sak, men att försöka följa den människans väg är inte alltid rätt. Jag säger inte att det är fel att försöka vara som någon annan, men jag tycker inte att det är rätt. Jag anser en sak, och du kanske tycker något annant. Men redan när jag säger det här och jag har en åsikt och du har en åsikt så förstår man redan där, att alla är vi olika och är egna individer. Att försöka vara någon annan och tro att man kommer kunna komma till toppen är inget jag tror på, Då vill väl folk hellre följa den som är den "äkta" bloggaren på toppen? Jag tror i alla fall att vill man komma någonstans så ska man vara sig själv, köra sitt race och lita på sig själv. Lita på dig själv, kör ditt race och va bara Du och låt folk ta dig för den just du Är! Att vara 100% äkta är för mig den enda vägen.
 
 
/Alva

Sjuk:(

Publicerat 2012-09-11 12:01:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Började skolan 9 idag, hade skolfoto, engelska lektion och sen lunch. Kände efter lunchen att Nä, det går Inte, kände mig för hängig och dålig... Gjorde nog helt rätt val att gå hem, fy vad jag känner mig illa därann...
Riktigt snuvig, lock för öronen, trött, hängig, ont i huvuet... 

Dagens look:
Blus - Hollister ca 400 kr
Jeans - Hollister ca 500 kr
Parfym - Vanilj :)
Stor diss till att vara sjuk, och såhär j*kla förkyld... 
 

Precis skrivit klart ett inlägg om lite tankar... Inget "big" direkt, mest att jag hade något att skriva, som jag valde att ta upp...
 
 
/Alva

Stallet idag

Publicerat 2012-09-10 21:35:23 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Hahah, idag i stallet hände en sjukt knas grej, jag stod o mockade och var nästan klar, då ser jag en orm i boxen!! Så himla läskigt! Hahah, är rätt rädd för ormar hahah... Men somtur så är jag alltid i stallet med Josefin så hon hjälpte mig och kolla om det var en orm eller pinne, hon petade på den med grepen och den började slingra sig! Gaah! Ringde direkt till Maja (hon som hyr Sonic) och berättade! Sen gick vi upp i stora stallet och bad om hjälp och frågade liksom vad man ska göra! ;-) En snäll tjej kom och hjälpte oss, lyckades efter lite bökande få upp den i hinken! Hon sa att det typ var en kopparödla, så den var inte giftig ialfl! Kollade sen igenom boxen med att liksom "gräva" runt lite med grepen, "skaka" lite på höet i boxen och så! Hoppas att det inte finns fler ialfl och att det inte händer igen! Fast "kopparödlan" som var i boxen var rätt liten, liksom ingen stor ialfl!
Såhär ser det ut i deras lilla "stall", deras "lilla stall" är som en liten utbygnad neranför den större stallbyggnaden, så det är en liten trappa man måste gå upp för att komma till den större stallbygnaden! :)
 

Sonics box till vänster och Broncos box till höger!
 
Ridpasset:
Vi red ut först i en halvtimme, skrittade först en liten sväng i typ skogen och det gick bra, sen så ut på grusvägen och dit fortsatte vi mot velamsund! Vi travade sen när vi skrittat en stund, sen när vi kom en bit bort så galopperade vi! Jättekul och härligt var det! Vi testade att jag galopperade först och Bronco bakom, och tvärt om! ;-) Det gick bra med båda bara det att Sonic blev lite mer "spidad" när han var bakom Bronco i galoppen! ;-)
 
Sen red vi på banan! Josefin filmade lite när jag red, men filmen hackade, jättekonstigt för så brukar inte min mobil vara? Men någon gång får jag försöka igen!!
 
Tränade på övergångar, halter, lite skänkelvikningar, böjda spår och lite galoppfattningar! Gick bra och är ganska nöjd med ridpasset! 
 
Sonic i boxen:
 
Bronco i boxen (precis när vi skulle fota så började han gå runt i boxen så det blev lite suddigt xD)
 


Gud, det känns inte som att jag var ledig idag? Imorn är det skola igen då, skolfoto.. Ångest, vad ska jag ha på mig!? Bäst att gå upp och börja fundera, lär ju ta ett tag! -_-
 
/Alva

Lunch

Publicerat 2012-09-10 13:18:03 | i kategori Alva | 0 kommentarer


(Suddig bild menmen)
Lunchen bestod av chicken nuggets, sweetchilli sås & risoni! Risoni är typ som ris fast pasta! 
 
Känner mig mycket gladare nu! Behövde nog bara få i mig lite lunch och kolla på galna kompisars bloggar så blev jag som vanligt igen! Tänkte fixa mig lite och så nu, sen kanske ni får en videoblogg? Men hahah, bara kanske! ;-)

Tom

Publicerat 2012-09-10 11:02:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Just nu känner jag mig lite tom... När jag vaknade så var jag glad. Nu känns bara allting så, konstigt... Bara som att allting kul inte ska bli lika kul... Ibland när det är någonting jag är glad över och sen tänker det på andra sätt och vis så kan det kännas tråkigt ibland... Tänker inte på ridningen, det är jag nästan alltid glad över, det är bara något annat... Men vet bara inte vad...
 
Känns också lite tråkigt nu när Emmie har slutat på bloggen och jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. 
 
Är lite deppig bara just nu, men om en stund kommer jag nog ändra mig! ;-) Hoppas jag...
 
/Alva

Vecka 37

Publicerat 2012-09-10 09:57:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


... ser ur såhär:
 
Måndag (idag): Ledig! Ska bara va hemma o chilla tror jag, skulle kanske följt med Emmie & Anosha och ätit på subway och så, men känner mig inte helt frisk än och vill orka rida Sonic idag...! Men får se, kan ju alltid ångra mig i sista stund! ;-)
14:30-15:00 har jag "utvecklingssamtal", eller ja, snarare "målsamtal"! Sen är pappa så snäll o kör Josefin o mig ut till stallet! 
 
Tisdag: Förmodligen hem och plugga efter skolan, slutar typ 15:40, troor jag! ;-)
 
Onsdag: Åker nog först hem från skolan och sen med Josefin till ridskolan! :D
 
Torsdag: Sonic efter skolan, åker första möjliga buss efter skolan! Slutar 16:00, zZZzz.... Men tror Josefin kommer åka ut tidigare än mig, men det är nog bara bra, så kan hon börja fixa med sysslor och så! 
 
Fredag: Inga planer alls faktiskt, får se! Kanske är med någon kompis elr något?? ♥ Annars är jag väl hemma med familjen och så! 
 
 
/Alva

Dagen idag

Publicerat 2012-09-09 20:29:04 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Uppdateringen har varit dålig idag men skyller det nu på att jag inte mår så bra och har haft fullt upp, hahah... ;-)
 
Idag har jag ägnat hela dagen tillsammans med Amanda, hennes mamma, min mamma och min syrra! Pappa har varit hemma och fixat i syrrans rum...
 
Först var vi på Siggesta gård och var på loppis där och kollade runt i stallet och hade picknik! Mysigt och kändes lite speciellt att komma tillbaka och se alla ridskoleponnier där igen! Red på ridskola där HT 2010, men red på 2 ridskolor samtidigt då! Men gick bara där en termin för min ridskola skulle kanske läggas ner så då ville vi ha en garanterat ridplats någon annan stans om min ridskola som jag rider nu på skulle stänga ner! Men som tur gjorde den aldrig det!
Jag och Amanda, när vi var små!:
 
Amanda är en underbar vän för mig och hon kommer alltid att vara en av mina bästa vänner! Vi har känt varanadra hela livet! 

Hahah! Små... xD Tänk att man har känt en människa så länge, och att man aldrig slutat umgås? 
That's true friendship!
 
Efter att vi varit på Siggesta på loppis och det, mamma köpte ett par skridskor åt mig, det var liksom allt! ;-)
Sen åkte vi ut i skogen och plockade svamp! Hahah... Vi fick ihop en del ändå:

Sen åt vi middag här, lammstek, potatisgratäng, smörstekt nyplockad svamp och sparris! LIKE! :)
Ni som vet lite om svamp och kanske ser på bilden att det var rätt mycket taggsvamp, när vi stekte svampen så tog vi inte så mycket av taggsvampen!  Ville inte att den skulle ta över! ;-)
 
Och ah, nu har Amanda o hennes mamma precis åkt, här sitter jag proppmätt och lite hängig... Skrev ju för någon dag sen att jag kände mig lite hängig och ont i halsen, halsont är över men nu har jag ont typ lite överallt och är trött och hängig...
 
Som tur så är man ledig imorn, bara det att jag har utvecklingssamtal 14:30-15:00! Sen taggar man till Sonic med Josefin! Längtar! :D
Känns som at det kryper fästingar överallt på mig nu efter allt svampplockande i skogen, ska snart ta en dusch, men först ska jag sätta mig i soffan och kolla på X factor, ingen aning om vad det är men aja!
 
Tänkte lägga mig i tid ikväll, sova ut och bara varva ner... Godnatt bloggen, ses imorgon, ny dag, nya tag
 
 

/Alva

Bloggen splittras

Publicerat 2012-09-08 23:05:54 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Vi har pratat nu och så, vi är inte ovänner på något sett, men Emmie har tappat intresset för bloggningen och vi har nu tagit beslutet att bloggen splittras. Om jag kommer starta en ny egen blogg och om Emmie kommer att göra det är oklart. Jag vill inte sluta blogga och tänker förmodligen starta en ny snart! 
 
Får se om jag då kommer att börja blogga på egen hand eller om jag kommer blogga tillsammans med någon annan/några andra...! Men somsagt, vi får se hur det blir!

Men tills vidare att jag har funderat mer så kommer jag att fortsätta blogga på den här bloggen! ;-)
 
Bloggen splittras nu alltså... Men fortsätt följ på denna tills ni får mer info! :)
 
/Alva

Inget ponnystall för mig idag

Publicerat 2012-09-08 14:31:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Heheh som jag skrev igår så ska jag ju på bio med familjen ikväll, ska bli skönt o sitta där i biosalongsstolen med 3D-glasögonen på och äta snacks... Hahah... Ska se en film som jag typ inte har en aning om vad den handlar om! Den heter "Brave" på svenska "Modig", låter enligt mig väldigt töntigt och barnsligt men aja... xD
 
Vill ju hellre kolla på bio med familjen än att sitta hemma ensam!
 
Tog tempen för en stund sen, 37,9 och brukar ha typ 37,3 kanske, så har lite feber... 
 
Hade kanske tänkt fixa en videoblogg! Men får se ;-) Ska också berätta lite om hur det blir med blogggen...
Valde att inte följa med till ponnystall och kolla på syrran idag, behöver ta det lugnt nu när jag faktiskt är lite sjuk...
 
/Alva
 

Dröm, Minns, Lev

Publicerat 2012-09-08 12:39:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Idag känner jag mig väldigt tankspridd, tänker väldigt mycket! Tänkte börja lite med "dagens citat", inte varje dag kanske men lite oftare ialfl!
 
 
 
/Alva

Ont i halsen

Publicerat 2012-09-08 10:57:59 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Igår kväll precis efter att jag skrev mitt sista inlägg så började det liksom kittla och klia i halsen, sen fick jag ont i halsen.. :( Tråkigt men har känt ett tag nu att jag har haft en förkyldning på G och nu verkar den ha kommit...
Men ska tänka det posetivt att jag inte är snuvig och har feber! :) Eller ja, heheh har ju inte kollat om jag har feber men det känns inte som det ialfl! ;-)
 
Har ingen passande bild till inlägget... :/ Hoppas att det blir bättre snart! Men är som tur ledig på måndag!
 
/Alva

Imorn, Lördag 8/9

Publicerat 2012-09-07 23:29:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Tänkte skriva lite planer för imorn:
Syrran ska förmodligen till sin ridskola på ponnystall så tror jag hänkar med där! ;-)
Sen fråga mamma mej typ igårkväll om jag ville hänga med på bio lördagkväll och se den nya filmen "Brave" typ, hahah får va ensam hemma om jag inte händer med, så sa att jag hänkar! ;-) Det lär ju vara roligare än att sitta hemma forever alone en lördagkväll xD Hahah, ibland kan riktigt töntiga barnfilmer vara rätt kul ändå, hahah...
 
 
Så morgondagen ser ut att ägnas med familjen, och förmodligen söndagen också? Sen ska jag plugga lite också... Men tror det blir en rätt chill helg, kanske kolla mer på grejer till mitt rum som snart ska börja tas bort gamla tapterer och lister, måla tak och allt sånt! Pappa fixar och trixar med syrrans rum, duktigt värre! Hahah!
 
Längtar tills tapeten är uppe väggen, tror det kommer bli nice och väldigt special! Not like any other people!
 
Här är tapeten, hahah, säg vad ni vill, men jag gillar den! :)
 
Ska strax fixa mig och sova, godnatt bloggen, imorn är det en ny dag!
 
/Alva

Ridstövlar N 3

Publicerat 2012-09-07 22:10:37 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Provade ett par ridstövlar från mountain horse idag, såå fina! Satt bra och kändes bra! Och för mig känns det underbart, liksom 3:e ridstövlarna jag provar all time my life som passar, smashing feelings för mig!
 
Såhär ser dem ut dårå, enligt mig snygga och läckra! Kostar ca 2000 kr ;-)
 
Jämför dessa ridstövlar från mountain horse som jag provade idag med MH supreme high rider:
Rätt stor skillnad faktistk! Men frågan är, vilka håller längst? Jag är ingen expert men genom att kolla på bilderna så ser man att  venive field boots (de jag provade idag) är något mer rejäla! ;-) Men MH supreme high rider är ju mer smäckra, men venive field boots är rätt smäckra och något rejälare + billigare! Så heheh, enligt mig rätt mycket bättre! :) Vill verkligen ha ett par ridstövlar, ett par snygga! Några fula är inget jag vill ha, snygga men ändå praktiska och inte för dyra! Men har just nu inte alls pengar till det, men önska sig kan man ju alltid göra!
 
/Alva

Bloggpaus över?

Publicerat 2012-09-07 15:00:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Nu har jag inte bloggat på snart en vecka, och ja, vad ska jag säga om det...? Det känns verkligen jättetråkigt och jag är väldigt besviken på mig själv... Varje dag har jag tänkt: "Nu ska jag blogga!"
Sen så bah: "Eller nää, palla!" :(
 
Det känns verkligen tråkigt att det har blivit så i veckan, men ska försöka komma igång igen... Tänkte skriva en liten lista med vad det är jag försöker hinna med just nu xD (Kanske inte så mycket, men hahah aja... :3)
 
♥ Skolan och läxor
 Hästar och ridning!
 Kompisar & familjen
 Blogga
 Heheh, geekar ett onlinespel på internet som har med hästar att göra, men gör det bara för att jag har många goooa vänner där! ;-)
 
Som ni ser så har jag lagt in skolan, ridningen och kompisar och familj före att blogga, det är verkligen jättekul att blogga och så, men för mig skulle en värld utan vänner vara väldigt tom...
 
I'm back on track
 
/Alva

Sonic idag!

Publicerat 2012-09-03 09:57:00 | i kategori Alva | 0 kommentarerSka bli riiktigt kul!!♥ Är riktigt taggad!
 
/Alva

Tittar på Tv...

Publicerat 2012-09-02 21:15:20 | i kategori | 1 kommentarer


Sitter och och tittar på Tv nu, var och red Thure idag! han var super! Red ut med en tjej och hennes mamma i stallet!
 
Det gick super, Tills vi kom till en kurva och kom i ökande trav från att precis saktat av från gallop
till trav och då gick  hdet fort kan man ju säga! men då kom det en annan häst från andra hållet och då blev Thure rädd och tvärnittade... så flög fram, men ramlade inte av iallafall! haha. 
Men han var lite lat i början men när vi väll kom upp i gallopp så blev det racing, haha det var skitkul!
 

 

/Emmie

Shoppat

Publicerat 2012-09-02 18:32:02 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Idag var jag i stan med Amanda! :) Det var nice och faktiskt en rätt mysig dag! Köpte två grejor! Två tröjor som det känns som att jag verkligen behövde! ;-)
 
Tröja H&M 199 kr:

Väldigt dåliga bilder och färgen är Inte sådär blå irl, försökte hitta den på h&m:s hemsida, men hittade den inte?
Ialfl en stickad tröja, typ trekvartsärm! Fin enligt mig! :)
 
Sen köpte jag en tröja med brittiska flaggan på, venne riktigt vad det var för butik, men en rätt speciell butik, men hittade den här tröjan och gillade den! Mysig och skön liksom! ;-)
 
 

Hahah, den här är faktiskt finare på! Och bilden är failad.. Men aja! Bättre än ingen alls?

 
Jag köpte en hollister body sprat för snart ett år sen, jag och Amanda bytte dem idag! För hon har oxå en, fast en annan doft! :)
 
/Alva

Sthlm

Publicerat 2012-09-02 11:49:43 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Taggar till Stockholm nudå!
 
Bussen går om 10 min! Höres senare idag! ;)
 
/Alva

BESATT av union jack

Publicerat 2012-09-01 23:25:00 | i kategori Alva | 1 kommentarer


Är helt BESATT av "union jack" flaggan! Vill just nu bara ha ALLT i just, union jack! Gaaah.... Love it!
Men det får inte bli föör mycket... Var berädda, bildbomb...: (Vissa bilder har även länkar!)
 
 
Ballerinaskor: 
Väskor:
 
Förvaring:


Plånböcker:Tights:
Lösnaglar!:


Lösnaglarna är någonting jag verkligen ska Försöka köpa!! Tightsen var kanske lite mycket, men skulle inte tacka nej till dem! Okej, jag är inte från typ England men jag älskar ändå union jack! 
Hahah, sorry för bomben, men just nu finns nästan ingenting annat i huvudet än detta en stund! Hahah!
 
Är väldigt trött nu, så ska försöka sova... Sov gott och dröm om engelska (venne om man ska säga brittiska elelr engelska? Aja, ni fattar vad jag menar!;)) flaggan! 
 
/Alva

Min tapet

Publicerat 2012-09-01 18:05:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Min tapet kom idag! (y)
 
Bild tagen med blixt: (Dåliga bilder :3)Bild tagen utan blixt:
 
Tapeten är egentligen lite "vinröd" / "oxblodsfärgad", så den är rätt speciell... :3 Mönstret får ni inte veta mer om än på bilderna! ;-) Längtar tills den är uppe på väggen! 
 
 
/Alva

Rider ut imorgon klockan 09:00..

Publicerat 2012-09-01 17:39:00 | i kategori Emmie | 0 kommentarer


Blähhh måste typ åka hemifrån åtta...
Men det är lugnt värt det! :)
 

Ignorera mig  som vanligt...
 
Saknar trollet... :/
 
/Emmie

Ponnystall idag!

Publicerat 2012-09-01 17:02:53 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Hemma från stallet nu! Är rätt trött faktiskt! ;-) Syrran red Solero, en söt liten ponny! Venne riktigt ras, men skulle chansa på welshponny maxad A / rätt liten B! Söt liten ponny som gick som den skulle men kanske inte mer än vad den behövde! :) Eftersom att det var så regningt så red dem i ridhuset, och dem flesta ponnysarna stog inne i stallet, så därför inte så mycket fotografering idag... :( Men jag lyckades få en bild på Solero ialfl!!:
 
 
Hahah, söt! :)

Josefin följde ju somsagt med och det var kul! Men nu är hon hemma hos sig! ;-)
 
/Alva

Förbereder...

Publicerat 2012-09-01 14:01:00 | i kategori Emmie | 0 kommentarer


...Deepshit håll utkik! :)
 
/Emmie

Ponnystall

Publicerat 2012-09-01 13:29:00 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Är med Emmie & Josefin nu! Ska bara va hos mig o chilla ett tag!
 
Sen drar Emmie hem till sig o Josefin hänger med mig till syrrans ridning! Tagga ponnystall! :3 
Blir nog mysigt o åka dit! Tänkte fota lite också! ;-) Hade tänkt ta med mig pappas kamera, men det regnar ju så vill inte riskera att förstöra den! 
 

Emmie & Josefin, in action! 
 
/Alva

Lördag & Lycklig ♥

Publicerat 2012-09-01 12:00:47 | i kategori Alva | 0 kommentarer


Just nu känner jag mig väldigt glad och lycklig, på måndag börjar jag rida Sonic, ska bli hur kul som helst, jag trivs bra med den nya klassen och det känns som att livet bara är bra! 
 
Sen hände någonting jag aldrig kommer att glömma i torsdags:
I torsdags så var jag och tog hand om Buster, min förra medryttarponny, skrittade ut i 1 timme och hade det bara jättemysigt! Verkligen kul o träffa honom igen! ♥ 
 
På bussen påväg hem åker jag förbi ett litet stall, som jag åkt förbi säkert 100 gånger, alltid kollar jag i hagen där, och då ser jag något helt oväntat, en söt, vacker liten fjordning som står där och tuggar gräs med sin flugluva, jag ser också att manen är väldigt lik en underbar fjording vid namn Gilbert. Jag har fått reda på genom en kompis att hon som hyr Gilbert har honom runt där jag bor! Jag messade min kompis, och Ja, det visade sig att det Är i det stallet Gilbert faktiskt står... 
 
När jag såg honom bara kände jag det, det kan inte vara någon annan fjordning än just han, Gilbert!
 
 
Tänker på dig varje dag gubben ♥ Vi ses nästa sommar, om inte innan dess 
 
/Alva

Sitter med Alva

Publicerat 2012-09-01 11:58:00 | i kategori Emmie | 0 kommentarer


Är somsagt hos Alva, Kommer nog åka om ett tag för hon ska med sin syrra till ponnystall...

Jag ska hem och vara lite social... Och imorgon ska jag somsagt rida lilla Thure igen, Ska bli så kul!

 
/Emmie

Designen "fixad"

Publicerat 2012-09-01 00:45:53 | i kategori | 0 kommentarer


Nu har vi slitit ordenkligt kan jag säga! Hela kvällen, massa timmar har vi ägnat framför datorerna! Ja faktiskt från lite över åtta har vi suttit här, och nu är klockan kvart i ett!
 
Designen är inte helt fixad ändå, lite grejer som behöver ändras och headerbilden kommer förmodligen också göras ny! Nu är vi verkligen trötta och går o lägger oss!
 
 
Emmie är verkligen jättetrött nu! Jag ,meed! Godnatt!
 
/Alva

Live life

Publicerat 2012-09-01 00:05:12 | i kategori | 0 kommentarer


Designen är på G, har testat massa olika nu, men nu ska det testas ny headerbild! Hahah, vi chillar och lyssnar på musik! Heheh, just nu lyssnar vi på call me maybe! Okey, kanske lite ute låt, men vafan! Den är bra och who cares! Lyssna på den musik du gillar, bry dig inte om den är ny eller gammal! Just listen and have fun! Live life!
 
http://www.youtube.com/watch?v=fWNaR-rxAic
 
/Alva